Крисия стана шампионка по хип-хоп

03.05.2018 12:23 | Видян 1491 пъти

Крисия стана шампионка по хип-хоп

Крисия стана шампионка на България по хип-хоп. Изпълнителката доста време се занимаваше с латино танци, но напоследък е решила да разреди горещите ритми с хип-хоп танци.

„Криси започна да печели награди и има няколко първи места на национални шампионати. Сега е запалена по хип-хопа и това занимава съзнанието й”, споделя с гордост баща й Мартин Тодоров.

Малката изпълнителка тренираше повече от три години латино танци, но след като партньорът й се отказва, тя решава да се пренасочи към друг стил.

„Партньорът й се отказа от модерните танци и нямаше как Криси да продължи. Затова се насочи към хип-хопа, където може да танцува самостоятелно и отново печели награди. Танците й се отдават. Вижда се, че има огромно желание, затова се изявява в още една област”, споделя още баща й.

В родния Разград Крисия репетира с танцова формация „Феникс”, където има над 50 деца. Талантливото дете, освен това наскоро записа третия си самостоятелен сингъл, а и свири на китара. Букетът от таланти несъмнено ще й е от полза в бъдеще, когато реши да завладява и световните сцени, пише „България днес”.

Междувременно близките приятели на Крисия—Хасан и Ибрахим също жънат успех след успех. Талантливите близнаци спечелиха Гран при на международния конкурс за млади изпълнители на класически инструменти, който се проведе в Перник преди дни.

След като бяха обявени за победители, те участваха и в галаконцерта за закриването на форума.

В него взеха участие над 145 изпълнители от България, Македония, Италия и Литва.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !