Бриджит Макрон: Мелания Тръмп крие коя е всъщност

02.05.2018 18:00 | Видян 4399 пъти | Гласували 1

Бриджит Макрон: Мелания Тръмп крие коя е всъщност

Жена с убийствен стил, каменно изражение и отвратителен съпруг – така бихме описали накратко Мелания Тръмп, ако ни попитат.

Мнението на първата дама на Франция Бриджит Макрон обаче е по-различно.

След тридневната официална визита във Вашингтон, на която придружаваше съпруга си Еманюел Макрон, Бриджит сподели каква е всъщност Мелания, когато наоколо няма журналисти.

Макрон е убедена, че истинската същност на Мелания Тръмп остава скрита от широката публика. “Тя не може да излезе сама навън. Дори не може да отвори прозорците на Белия дом”, казва Макрон за Мелания и за огромния натиск и постоянно наблюдение, на които е подложена. “Във Франция аз излизам сама всеки ден”, казва за сравнение Бриджит Макрон.

“Мелания всъщност е много забавна. Двете с нея имаме еднакво чувство за хумор и много се смеем заедно”, казва съпругата на френския президент. Тя добавя, че Мелания е интелигентна и много отворена. “Тя има много силен характер, но прави всичко необходимо да го скрие. Всичко в нейното поведение е подложено на прекалено много интерпретации и спекулации”, допълва Макрон.

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !