Уайнстийн превзема Кан

02.05.2018 13:35 | Видян 1810 пъти

Уайнстийн превзема Кан

Да опише възходите и паденията на холивудския ас Харви Уайнстийн в документален филм – с това се е заела Урсула Макфърлейн. Лентата Citizen Harvey, която ще проследи проблемите, довели до създаването на движения като #MeToo и Time's Up, ще бъде представена в рамките на тазгодишния кинофестивал в Кан.

Форумът стартира още следващия вторник, като това ще е първото му издание от много години насам без личното присъствие на самия Уайнстийн.

„Искаме да разгледаме темата в дълбочина, не да се задоволяваме единствено с това, което е известно на повърхността и в момента в медиите. Искаме филмът да илюстрира какво влияние има властта върху тези, които я притежават, както и върху тези, които са насилвани по някакъв начин заради нея“, коментират продуцентите на проекта Саймън и Джонатан Чин.

Само преди дни Брад Пит също обяви намерението си да продуцира филмово заглавие, вдъхновено от казуса Уайнстийн, пише Монитор. Правата вече са в ръцете на компанията му Plan B, а партньор на звездата от Бандата на Оушън е Меган Елисън и нейната Annapurna Pictures.

Припомняме, че Уайнстийн е обвинен от повече от 80 жени, и срещу него се води разследване на най-малко четири места, между които Ню Йорк, Лос Анджелис и Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !