Жрицата Джамира: Джерард Бътлър люби групово мен и още 5 мацки

01.05.2018 09:18 | Видян 6241 пъти

Жрицата Джамира: Джерард Бътлър люби групово мен и още 5 мацки

Шотландската екшън звезда Джерард Бътлър, който отново пристигна на снимки у нас, ощастливи не само киноманците, но и жриците на платената любов.

Елитната компаньонка Джамира сподели ексклузивно пред Таблоид, че актьорът е спретнал грандиозна оргия с шест момичета в хотелския си апартамент миналата сряда, на която се представил на завидно ниво.

„Свикнала съм обикновено такива напомпани мускуляги да имат съвсем малки и меки пишлета, съсипани от анаболите. При Джерард обаче няма такива работи. Явно в Холивуд приемат далеч по-качествени вещества“, констатира работещото момиче.

Джамира твърди, че Бътлър буквално я е разпорил, като сексуалният му апетит можел да се сравни с този на 18-годишен военнослужещ от славните години на Народната република. 

„Почиваше си само по 15-ина минути, караше ни да танцуваме, колкото да изпуши една цигара и да приеме разни екстри с нослето. След това ни изреждаше отново“, клюкари компаньонката. 

Въпреки суперлативите й, в едно отношение Джерард много я разочаровал – имал предпочитания към ромския етнос. Три от шестте гостенки в стаята му били от тъмната боя, но разбира се – от най-високия клас, който може да се намери в София. 

След като ги употребил групово, Бътлър изпратил девойките без стотинка бакшиш. Пакетната им цена била $5000 и актьорът изчислил, че това им е напълно достатъчно. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Как ултра редките сиамски близначки...

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат...

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Няма коментари към тази новина !