Цвети Пиронкова е в страхотна форма след раждането

30.04.2018 17:01 | Видян 2485 пъти

Цвети Пиронкова е в страхотна форма след раждането

Цветана Пиронкова е в страхотна форма само месец след раждането, видя Спортал. Бившата ни първа ракета и полуфиналистка от Уимбълдън през 2010 година показа своя снимка в цял ръст от неделната разходка със сина ѝ Александър.

На нея Цвети е с бяло потниче, дънково яке и къси панталонки върху стройните ѝ крака. Така за всички става ясно, че тя вече е върнала формата си отпреди бременността.

Все още не е известно дали Пиронкова планира завръщане на корта след раждането, подобно на редица нейни колежки, сред които Серина Уилямс и Виктория Азаренка. Тя не е играла в официален двубой от 6 юли миналата година, когато отстъпи с 3:6, 4:6 пред Каролин Вожняцки на Уимбълдън.

Първоначално причината бе контузия, но в края на 2017-а стана ясно, че Цвети няма да играе през целия сезон 2018, а причината за това е прекрасна.

Единствената титла в кариерата си пловдивчанката спечели през 2014 г. в Сидни. Цветана Пиронкова и съпругът Михаил Мирчев са заедно от седем години. Мирчев е бивш футболист, юноша на Локомотив (Пд), който е сложил край на кариерата си заради контузия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !