Николета и Ники Михайлов отварят семейна чалготека

30.04.2018 15:32 | Видян 2614 пъти

Николета и Ники Михайлов отварят семейна чалготека

След като бе свалена като водеща преди близо година, Николета Лозанова се закани, че ще се завърне гръмко в национален ефир с нов проект. Той обаче така и не се осъществи, а плеймейтката се пренесе при гаджето си Николай Михайлов в Кипър.

Кариерата на вратаря в местното първенство е поставена на карта и нищо чудно да се завърне у нас.

Двойката обаче смята да инвестира в ново начинание, извън тяхната позната дейност. Те ще отворят поредната чалготека в Студентски град, която ще се казва Е11ЕVEN. Самата брюнетка анонсира събитието, което ще бъде на 11 май.

„Винаги избирам да съм част от най-доброто... Стани част от една нова ера в нощния живот на София – club E11EVEN Sofia“, написа тя в социалните мрежи.

Футболистът и плеймейтката често кръстосват нощните заведения и мятат салфетки, но явно са решили вече да не харчат по чужди клубове. Двамата обещават ниски цени в заведението си, а първият гост изпълнител ще бъде Фики Стораро.

Конкуренцията обаче в Студентски град е доста сериозна, на Лозанова и Михайлов ще им се наложи да се борят за място под слънцето и с приятелите си – фолкпевеца Константин и Петко Димитров, които също стопанисват заведения.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !