Подариха звезда на Джулиана Гани

30.04.2018 14:31 | Видян 1424 пъти

Подариха звезда на Джулиана Гани

Със собствена звезда в небето може да се похвали Джулиана Гани. Носителката на титлата Мис Силикон на десетилетието получи като подарък част от съзвездието Дева от съпруга си – фитнес инструкторът Станимир Ташев.

За романтичния жест се похвали самата Гани с кадър на сертификата за собственост в профила си във Фейсбук. „Това е най-уникалното и шантаво нещо, което ми се случи! Моят съпруг ми подари звезда на небето, в неговото съзвездие Дева! Нямам думи, с които да опиша чувството, че като погледна нагоре и ще си имам своя звезда! Вече съм истинска звезда!“, гласят думите ѝ към снимката.

Неведнъж Джулиана е споделяла каква щастливка е с такъв мъж до себе си. „Той е най-добрия. Не ми дава да чистя, да готвя. Не че не мога или не искам, а той ми казва – Не съм те взел за робиня, а да живееш като принцеса“, изповяда се по време на участието си във Вип Брадър тя.

Мис Силикон 2013 и Станимир се разходиха до олтара миналия август по време на скромна церемония в Пловдив. За булчинската си рокля русокосата изкусителка заложи на изрязано деколте, с което по традиция подчерта третия си чифт гърди, пише Монитор. Красавицата е категорична, че не бърза да се сдобие с наследник, защото това би повлияло негативно на кариерата ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Няма коментари към тази новина !