Обвиниха Ким Кардашиян в плагиатство

30.04.2018 11:26 | Видян 1706 пъти

Обвиниха Ким Кардашиян в плагиатство


Моделиерът Жан-Пол Готие обвини Ким Кардашиян, че е плагиатствала от него идеята за дизайна на флакона на новия й парфюм. Става дума за линия аромати, която французинът пуска още през 1993 г., а бутилките представляват женско тяло. „Струва ми се, че флаконът Body на Ким Кардашян малко прилича на Classique на Жан-Поля Готие?“, подозират и фенове на звездата, която изгради цяла бизнес империя около колосалната си задница.

Съпругата на рапъра Кание Уест се защити от нападките, като изтъкна, че дизайнът на парфюма й е поверен на италианската художничка Ванеса Бикрофт. Припомняме, че преди по-малко от седмица Кардашиян публикува свой фотос, с който обяви, че флаконът на новата й линия ще представлява умален вариант на собствената й фигура. За целта тя направи отливка на тялото си.

Това не е първият път, в който Ким е набедена в плагиатство. Наскоро фенове порицаха риалити звездата за това, че е копирала линията за декоративна козметика на Кайли Дженър. Някои почитатели решиха, че сенките на KKW Beauty на Ким Кардашян точно повтарят цвета на сенките, пуснати от по-малката й сестра през 2017 година.

Източник: Monitor



 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !