Защо Хайди Клум си пада по млади момчета?

28.04.2018 09:15 | Видян 2517 пъти

Защо Хайди Клум си пада по млади момчета?

Хайди Клум в последните години все се влюбва в доста по-млади от нея момчета. Всички се чудеха какво е променило вкуса й за мъже. И ето, че тя най-сетне даде своя отговор.

Супермоделът държала изключително много на секса и искала постоянно да е в обятията на мъжа до себе си. Тя искала ласки поне по 5 пъти на ден. Именно на това се сължава и перфектната й форма. “Хайди вярва в това, че здравето й и добрата й фигура зависят от това колко често прави секс”, твърди близък човек до нея. “Ако някой не задоволява нуждите й, тя ще го напусне и ще намери друг.”

Близки споделят още по-странни нейни навици. Хайди имала тефтер, в който си записва колко пъти на ден мъжете задоволяват потребностите й. На въпрос колко често са правили секс с тогавашния й приятел Вито Шнабел, през 2016 година Хайди отговаря: “Колко пъти през деня или колко пъти за един час?”, а през 2017 г., когато я попитаха как поддържа перфектната си фигура, тя отговори: “С много секс”.

В момента 44-годишната Клум има връзка с 28-годишния музикант от Tokio Hotel – Том Каулиц, който очевидно задоволява всичките нужди.

Източник: missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !