Мишел Обама за новото кралско бебе: Кога ще е пижаменото парти?

25.04.2018 11:01 | Видян 2173 пъти

Мишел Обама за новото кралско бебе: Кога ще е пижаменото парти?

На 23 април на бял свят се появи третото дете на принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин.

Щастливите родители позираха за кратко с новородения си син пред събралите си представители на медиите и поклонници, преди да напуснат болницата Сейнт Мери и да се приберат у дома с най-новото попълнение в кралското семейство.

Измежду многобройните поздравления, получени от херцога и херцогинята на Кембридж по случай раждането на третото им дете, се откроява това на бившата първа дама на САЩ Мишел Обама, видя Дарикнюз.

"Барак и аз с вълнение приветстваме херцога и херцогинята на Кембридж за най-новото попълнение в семейството. Надяваме се скоро да го видим на пижамено парти в двореца Кенсингтън. За случая ще си облека пеньоара", написа в Twitter Мишел Обама.  

Семейство Обама посети кралската двойка през април 2016 година. По време на частната вечеря в двореца Кенсингтън бившият президент на САЩ и съпругата му имаха възможността да се срещнат с малкия принц Джордж по пантофи и халат.

Впоследствие Барак Обама сподели, че е останал очарован от срещата с първородния син на херцога и херцогинята на Кембридж.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !