Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

24.04.2018 10:32 | Видян 914 пъти

Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

Топ-красавиците присъстваха на дамската предпремиера на „Предприемачът”, дебютната книга на Пламен П. Попов. Домакин на събитието бе литературен клуб „Чети с нас” в столичния хотел Маринела. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива как е преминал през редица провали, за да стигне до върха и как, като тинейджър, волята и характера му помагат да преодолее наркотичната зависимост, прочете Ина Симеонова – основател на платформата за незрящи – „Книгата, която чета”.

„Предприемачът” ще бъде представена в Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04, официалната премиера е в София в Софийски университет на 17-и май. Дамите, които бяха болшинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тема „Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов.

Тя бе представена от самия автор на „Предприемачът”, а проведения от нея тренинг имаше за цел да покаже чрез практически упражнения, как щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място и предприеме определени действия, за да го постигне. Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по красота в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени мечти и амбиции.

Тя сподели пред множеството поредица от проекти, част, от които е работата с млади хора в сферата на здравословния начин на живот, изграждането на личен стил, грижата за околната среда, постигане на увереност и инициативност. Гостите в залата, сред които носителката на титлата Лейди България, 2015- Флавия Александрова, Djane Monique, младата певица Мартина Иванова, пр-експертът Ани Халваджян и други, аплодираха смелостта й.

Вдъхновена от откровеността на Жени, една от участничките, водена от желанието си да победи колебанията си и да повярва в себе си, тя излезе на сцената и се изправи пред най-големия си страх – този от отхвърляне. Напътствана от Ася Иванова и Пламен П. Попов, Йорданка прескочи всички бариери и насърчена от аплодисментите на публиката се обади на своя любим с радостната новина, че до края на април се връща при него в Барселона, заедно с детето си. Уъркшопът бе практическото доказателство на тезата, върху която е изградена дебютната книга на Пламен П. Попов, че предприемач не е човек, който ръководи огромен бизнес или разполага с човешки и финансов ресурс.

Предприемач е всеки човек, който вярва в себе си, действа и постига резултати, подобрявайки, не само личния и професионалния си живот, а и качеството на заобикалящата го среда. „Магията на баланса”, проведен в рамките на предпремиерата на „Предприемачът” е част от поредица двудневни практически семинари за жени, които включват работа по екзистенциални теми от живота: любов, взаимоотношения, пари, здраве и професионално развитие. Всеки семинарен цикъл се провежда в рамките на три уикенда и завършва с ритуали на женствеността. Партньори на събитието бяха Винарска изба „Братя Минкови” и „Захарен комбинат „Кристал”, АД Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !