Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

24.04.2018 10:32 | Видян 2233 пъти

Евгения Калканджиева, Наталия Гуркова и Маги Вълчанова замениха подиума с предприемачество

Топ-красавиците присъстваха на дамската предпремиера на „Предприемачът”, дебютната книга на Пламен П. Попов. Домакин на събитието бе литературен клуб „Чети с нас” в столичния хотел Маринела. Най-вълнуващите страници от книгата, в които Пламен П. Попов разкрива как е преминал през редица провали, за да стигне до върха и как, като тинейджър, волята и характера му помагат да преодолее наркотичната зависимост, прочете Ина Симеонова – основател на платформата за незрящи – „Книгата, която чета”.

„Предприемачът” ще бъде представена в Бургас/24.04, Варна/25.04, Шумен/26.04, Русе/27.04, Велико Търново/28.04, Плевен/29.04, официалната премиера е в София в Софийски университет на 17-и май. Дамите, които бяха болшинство в препълнената зала, участваха и в съпътстващ семинар на тема „Магията на баланса”, воден от лектора Ася Иванова, част от вдъхновяващия екип на Пламен П. Попов.

Тя бе представена от самия автор на „Предприемачът”, а проведения от нея тренинг имаше за цел да покаже чрез практически упражнения, как щастливият и успешен живот е възможен, когато всяка жена постави себе си на първо място и предприеме определени действия, за да го постигне. Най-активен участник в уъркшопа бе шестата по красота в света – Жени Калканджиева, която разкри пред аудиторията своите най-съкровени мечти и амбиции.

Тя сподели пред множеството поредица от проекти, част, от които е работата с млади хора в сферата на здравословния начин на живот, изграждането на личен стил, грижата за околната среда, постигане на увереност и инициативност. Гостите в залата, сред които носителката на титлата Лейди България, 2015- Флавия Александрова, Djane Monique, младата певица Мартина Иванова, пр-експертът Ани Халваджян и други, аплодираха смелостта й.

Вдъхновена от откровеността на Жени, една от участничките, водена от желанието си да победи колебанията си и да повярва в себе си, тя излезе на сцената и се изправи пред най-големия си страх – този от отхвърляне. Напътствана от Ася Иванова и Пламен П. Попов, Йорданка прескочи всички бариери и насърчена от аплодисментите на публиката се обади на своя любим с радостната новина, че до края на април се връща при него в Барселона, заедно с детето си. Уъркшопът бе практическото доказателство на тезата, върху която е изградена дебютната книга на Пламен П. Попов, че предприемач не е човек, който ръководи огромен бизнес или разполага с човешки и финансов ресурс.

Предприемач е всеки човек, който вярва в себе си, действа и постига резултати, подобрявайки, не само личния и професионалния си живот, а и качеството на заобикалящата го среда. „Магията на баланса”, проведен в рамките на предпремиерата на „Предприемачът” е част от поредица двудневни практически семинари за жени, които включват работа по екзистенциални теми от живота: любов, взаимоотношения, пари, здраве и професионално развитие. Всеки семинарен цикъл се провежда в рамките на три уикенда и завършва с ритуали на женствеността. Партньори на събитието бяха Винарска изба „Братя Минкови” и „Захарен комбинат „Кристал”, АД Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !