Карибски пирати или защо МВР пуска с бомбички в града и на стадиона

23.04.2018 16:48 | Видян 10539 пъти | Гласували 1

Карибски пирати или защо МВР пуска с бомбички в града и на стадиона

Премяната като карибски пирати, препасали черни ленти над око, само направи за смях шефовете на МВР. А нито положението на тяхната ранена от обезумял фен на ФК Левски колега, нито положението с некотролираните изобщо футболни агитки е забавно.

Преди дни станахме свидетели как в самия център на София някъде около сто фенове на сините, под бездушните погледи на полицаите, които охраняваха шествието им, заради което 2 часа остана затворен целият център на София, си гърмяха бомбичките по жълтите павета.

В това число пред сградите на правителството и на администрацията на президента. После същите тези юнаци, въоръжени с бомбички, също така необезпокоявани от пасуващите органи на реда, гъпмят и по стадионите.

Колкото и съвещания и заседания да се проведат, докато тази работа не се разреши елементарно от МВР, нищо няма да стане и жертви на футболното хулиганство ще оплакваме мач след мач: просто се забраняват глупавите шествия, парализиращи столицата, не се допуска гърменето на никакви обществени места на юнаците, включително по улиците и на стадионите, а който не слуша - на топло. Не вярваме да има нормален човек, който не би се съгласил с нас.

Защо години наред елементарните неща не се правят ли? Ами явно над хулиганите има политически чадър, защото някому вършат добра работа по избори и за провокиране на обществени протести...Имаше една синя песен по текст на Миряна Башева: "Докога все така ще я караме". Докога, де?!
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !