Гонят Джаро от Стани богат

23.04.2018 15:34 | Видян 1298 пъти | Гласували 1

Гонят Джаро от Стани богат

Михаил Билалов, по-известен като Джаро от Под прикритие яко се излага последните дни. Актьорът, който стана водещ на предаването Стани богат, е като трън в очите на феновете си.

Билалов допуска куп грешки в предаването, излага се с неточна информация и прави гаф след гаф. Заради това, от три седмици в социалните мрежи се формират групи за неговото изгонване от предаването.

Една от тях дори вече е набрала над 600 последователи и продължава да набира популярност. А в нея са извадени всичките му гафове и изцепки.

Един от култовите гафове на екранния Джаро е въпрос за победата на Григор Димитров на АТП, пише Хотарена. След много затруднения участничката успя да отговори срещу Давид Ферер, след което Билалов тръгва да прави разяснения.

„Григор печели първия си турнир от сериите АТП в Стокхолм през декември 2013 година”.

Годината е вярна, но само до там. Тенис състезанията приключват в средата на ноември, а Димитров спечели титлата си през месец октомври.

Но Билалов явно не знае това и говори каквото си иска.

Освен това водещият доста успешно обърква участниците в състезанието, вместо да им помогне. По същия начин той ги подведе за правилното изписване на елемента хром—CH, докато правилното е Cr.

Актьорът е скован на стола и очевидно не се чувства комфортно в тази си роля. Преди дни друг участник ползва жокера „Обади се на приятел”, а зрителят го поздрави със „Здравей Джаро”.

Билалов видимо се смути, а след това отговори, че Джаро е умрял.

Заради многобройните му издънки групата „Да изгоним Михаил Билалов от Стани богат” вече набира огромна популярност. „Много се излага. Освен това помага на участниците. Щом тръгнат в грешна посока, веднага ги подтиква да използват жокери. Срам е за предаването”, гласят част от коментарите.автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !