Кметицата на Младост лъсна в порно клип

23.04.2018 15:19 | Видян 11072 пъти

Кметицата на Младост лъсна в порно клип

Черните облаци около кметицата на Младост се сгъстяват. Освен главоболията около публичния резил, белязал ареста на Десислава Иванчева на пъпа на София по обвинение в корупция, за блондинката се задават проблеми и на интимния фронт.

От няколко месеца Деси имала връзка с 26-годишен мачо. Аферата обаче излязла извън обичайните креватни забавления, след като Георги Л. започнал да изнудва кметицата с компрометиращи записи на техни порно изпълнения.

Твърди се, че злополучната градоначалничка била заснета чисто гола след интимен сеанс, при това с телесни течности върху тялото си. Не е ясно дали Иванчева е знаела, че е снимана.

Хитрецът от Подуяне с присъда за грабеж в досието бил непоколебим в желанието да изкара лесни пари на гърба на Десислава. Изчислил, че може да измъкне от нея няколко хилядарки, независимо, че в момента тя е нагазила надълбоко в блатото с получените 70 000 евро подкуп.

Официално кметицата има връзка с бизнесмена Петър Иванов, пише Таблоид. Той е работил за италианското посолство у нас, а в момента се занимава с внос на стоки и посредническа дейност.

Двамата не живеят заедно, което давало възможност на Десислава да поддържа интимни отношения и с други мъже. Иванчева в момента е защитавана от един от най-скъпите адвокати – Марин Марковски, чиято тарифа е около 30 000 лева на инстанция.

Любопитното е, че той е бил адвокат и на премиера Бойко Борисов по делото му с депутатката от БСП Елена Йончева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !