Мегз отиде на дискотека по пижама

23.04.2018 11:45 | Видян 2333 пъти

Мегз отиде на дискотека по пижама

Топ дизайнерката Мегз шокиращо се появи по секси пижама в столичен клуб. Мегз се Слави с креативността и щурите си идеи и както Блиц първи информираха, красавицата отново се появи изключително секси на кратко стори в инстаграм, на което се виждат зърната й.

Поводът за това бил Пижамено Плейбой парти, на което красавицата по традиция е главен дизайнер. Този път Мегз решила да се развихри по-сериозно и да облече не само себе си, а и всички гости на партито. Цяла дузина плеймейтки и самите организатори, сред които Христо Сираков и Любен Дилов син също били с пижами. 

Самият собственик на клуба и група негови приятели от бизнес средите също се включили в иновативната идея. Сред Вип гостите били още Жени Калканджиева, Антония Петрова, Патрашкова и Мария, които също нахлузили пижами. 

Нещо повече, на входа се раздавали Плейбой халати, за да може всеки, които не е спазил дрескода да се преобрази също. А самото заведение било преобразено в огромна спалня. 

Говори се, че Христо Сираков е вдигнал ръце от Мегз, защото дизайнерката искала колосални суми за бюджет. Тя не пестяла грам и харчела пари като обезумяла за всякакви глезотии, които после наричала важни детаили. 

Но цялото заведение било резервирано още два дни след обявяване на партито и всички спонсори полудели по идеята за Колежански тип партита като тези в Америка. Интересът бил огромен, затова на Христо му се налагало да търпи щурите маркетинг идеи на Мегз. 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !