Енджи Касабие и мъжът й снимат скечове

23.04.2018 09:47 | Видян 1762 пъти

Енджи Касабие и мъжът й снимат скечове

С ново амплоа разпускат диетоложката на звездите Енджи Касабие и съпругът й - Мистър Ливан 2014 Рабих Ел Зейн, научи Монитор. Двойката споделя в социалните мрежи свои клипчета под формата на скечове, които биват публикувани и във Фейсбук канал за забавни видеа.

Кратките филмчета са на арабски език, а тематиката варира между битка на половете за дистанционното и трябва ли мъжът да има свобода да излиза събота вечер с приятели без половинката си. 

Фенове на чаровната блондинка, в чийто списък с клиенти влизат имена като Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер, се надяват скоро младото семейство да заснеме скеч и на български или английски език.

Освен като модел, Рабих се е изявявал и като водещ в Ал Джазира и продуцент на филми. Неотдавна той сподели, че счита свое интервю с основателя на Microsoft Бил Гейтс като едно от най-големите си постижения.

Енджи и Рабих си казаха заветното „да“ през септември 2016 г., а семейната им идилия се разклати след загубата на бебетата им по време на шестия месец от бременността. Лекарска грешка довела до трагедията, в която се наложило да извадят момиченцата, за да спасят живота на Касабие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !