4000 пяха със Силви Вартан във Варна

22.04.2018 11:53 | Видян 2378 пъти

4000 пяха със Силви Вартан във Варна

Над 4000 меломани се събраха в зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта във Варна, за да запеят заедно с любимката си Силви Вартан някои от най-големите й хитове. Концертът на звездата в морската ни столица завчера бе част от прощалното й турне Forever Sylvie, което ще продължи с шоу и в София тази вечер.
 
"Идвала съм във Варна, когато бях на три годинки и не помня много. Смятам обаче, че градът много се е променил и е много красив, трябва да идваме по-често тук", каза от сцената Вартан. Тя се появи пред публиката с 40-минутно закъснение, а преди да даде тон за песен, помоли 12-те музиканти на сцената, както и феновете в залата да й помогнат като засвирят с уста.
 
В рамките на целия си концерт във Варна певицата говореше на български език, а когато изпитваше затруднения в намирането на подходящите слова, се обръщаше отново към публиката.

В морския град Вартан пристигна ден по-рано и бе посрещната от кмета Иван Портних. "За Варна е чест да бъде домакин на един от двата концерта в България, част от прощалното турне на певицата - "Завинаги Силви"! Поклон пред очарованието, таланта и родолюбието на най-успешната световна звезда, която никога не забрави родината си“, каза Портних след срещата си с нея. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !