Саня Борисова се натискала на приятел на Ники Илиев

20.04.2018 17:30 | Видян 4692 пъти

Саня Борисова се натискала на приятел на Ники Илиев

Раздялата на режисьора Ники Илиев и Саня Борисова се оказа изненада за мнозина, макар за предстоящия крах на брака им да се говореше отдавна, а приятелите им бяха убедени, че това няма как да не се случи.

Първоначално обвиненията за проваления брак паднаха върху плещите на Ники, той дори беше замесен в любовна връзка с актриса от Скъпи наследници, което до този момент не е потвърдено от никого.

Близки до двойката обаче са на коренно различно мнение. Според информацията до раздялата на Ники и Саня е щяло да стигне, тъй като първо тя е залитнала от брачното ложе. Според запознати Саня неведнъж е била хващана в крачка, а поведението ѝ към приятелите на мъжа ѝ често е било провокативно дори на публични места.

Актрисата, която имаше някакви актьорски изяви, само и единствено благодарение на факта, че се снимаше във филмите на любимия си, дори е задявала пред мъжа си колегата му и близък приятел Орлин Павлов, пише БЛИЦ. Саня го заграждала по време на снимките на поредната лента на режисьора и създала доста неприятна атмосфера за всички замесени.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !