Папараци по петите на новата приятелка на Брад Пит

20.04.2018 12:44 | Видян 2034 пъти

Папараци по петите на новата приятелка на Брад Пит

След раздялата си с Анджелина Джоли, Брад Пит бе свързван с доста момичета. Сред имената, с които решиха, че се е събрал бе дори и бившата му съпруга – Дженифър Анистън, която се раздели с настоящия си мъж Джъстин Теру. Все пак подобна информация за връзката между Джени и Брад се оказа само слух.

Всъщност Пит излиза с привлекателната архитектка Нери Оксман, която всички очакват да стане новата медийна звезда, заради слуховете за романа му с актьора. Папараци следват редовно красавицата.

Съвсем скоро била фотографирана как влиза в Масачузетския технологичен институт, където тя е професор. Обществото не престава да се чуди как външността на Нери прилича на бившата възлюбена на Брад – Джоли.

Нери Оксман бе уловена с тъмен екстравагантен тоалет. За връзка с Пит се заговори в началото на месеца. Те са работили над общ проект, когато любовта им пламнала, пише OK Magazine.

Изданието отбелязва, че искри между двамата прехвърчали още през октомври миналата година. Тогава Пит е посещавал лекции при професор в института.

Сега Брад Пит вече може да устрои личния си живот, тъй като условията за развода с Джоли са съгласувани и в скоро време те ще бъдат официално разведени. Двамата получават равни права за отглеждането на децата им.

Снимка: OK Magazine

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !