Моника Валериева се похвали с годежен пръстен

19.04.2018 13:43 | Видян 2917 пъти

Моника Валериева се похвали с годежен пръстен

Моника Валериева върви по утъпкания път на по-известните плеймейтки – конкурс, Big Brother, а вече и годеж.

Силиконката се похвали в Instagram с годежен пръстен и написа: „Казах „да“!“, след което заваляха поздравленията.

Годеникът засега остава в лека медийна мъгла, според думите на Моника той бил катарски богаташ. Дори принц. Валериева дори издаде в аванс преди няколко седмици, че сватбата ще бъде в Дубай.

Тогава тя каза, че годежният пръстен струвал около 100 000 долара, но за цената могат да се изкажат само бижутерите. Факт е обаче, че родните плеймейтки като се сгодяват винаги бижутата варират в тази финансова орбита. Сякаш ако е 50 000 долара е срамно.

„Да, такава съм аз! Наречете ме материалистка, защото знам какво искам! Защо ме обвинявате? Аз искам мъж, с когото да мога да говоря за история, например, мотивиран мъж, мъж, който да знае, че може повече, защото и аз мога повече. Искам мъж, който ще може да мотивира децата ни, ще им покаже какво е добър вкус и ще ги научи да изграждат характерите си“, сподели миналата година Моника, припомня dir.bg.

Друга нейна колежка – Светлана Василева, също ще мине под венчило това лято, но не с принц, а с Християн Гущеров. По всяка вероятност тя ще се врече на родния бизнесмен на 12 юли, когато той празнува рожден ден.

източник: tialoto.bg
Снимки: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !