Джо Джонас и Софи Търнър осиновиха Уолдо

19.04.2018 13:13 | Видян 1637 пъти

Джо Джонас и Софи Търнър осиновиха Уолдо

Певецът Джо Джонас и актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия зрител по света като Санса Старк от „Игра на тронове“, осиновиха макия Уолдо. Младата двойка не е готова за дете, но това е второто хъски, което ще обгрижват заедно. За новия член в дома им стана ясно от профила на 22-годишната красавица в Инстаграм. „Добре дошъл в семейството“, написа тя към кадър на Уолдо и първия им домашен любимец - Порки Баскуит. Порки се появи в живота им миналия септември и има собствена страница в социалните мрежи с над 114 хиляди последователи.

Сдобиването с нов четириног приятел е препратка към каузата на Питър Динклидж, с когото Търнър си партнира в кървавата сага на HBO. Актьорът, който върти меча на Тирион Ланистър в сериала, призова британците да не си купуват безотговорно хъскита. Проблемът на 48-годишната звезда не е в отглеждането на кучетата, а в тяхното масово изоставяне. Оказа се, че интерпретацията на култовата „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин създала моден тренд сред телеманиаците – да си взимат тази порода, заради приликата с вълчищата, които служат на екранния род Старк. Според организацията PETA (Хора за етично отношение към животните) откакто фентъзи епоса дебютира във Великобритания през 2011 г., в прютите за кучета е бил регистриран ръст от 700 процента на изоставените хъскита – от 10 на 81 животинки.

Междувременно Търнър и Джонас се готвят за сватбата си. Софи покани екранната си сестра Мейзи Уилямс за шаферка. За учаситето си в церемонията чаровното миньонче издаде в интервю пред Radio Times. На въпроса дали наддава за шаферка, Уилямс извика „Аз вече получих ролята!“. Тя издаде още, че планирането на сватбата ще започне след края на снимките на "Игра на тронове“, чийто последен сезон ще излезе през 2019 г. „Чакаме да приключат снимките за да се заемем, но мисля, че вече е позволила на сърчицето си да се чуди и мечтае“, допълни Мейзи.
 
източник: Monitor


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !