Джони Деп грабна китарата за Монтрьо

19.04.2018 11:08 | Видян 1530 пъти

Джони Деп грабна китарата за Монтрьо

Джони Деп отново ще изневери на основната си професия – актьорската, за да хване китарата като част от супер групата Hollywood Vapires, която основа заедно с Алис Купър и Джо Пери преди три години. Те ще се явят като хедлайнери на 52-то издание на джаз фестивала в Монтрьо. Едно от най-големите музикални събития в Европа тази година ще се проведе от 29 юни до 14 юли.

В повече от две седмици нотно пиршество на брега на езерото Леман ще се изявят Deep Purple, Ван Морисън, Шарлот Генсбур, Били Айдъл, Иги Поп. За пръв път на фестивала са поканени австралийският певец Ник Кейв и американският Джак Уайт.
Футуристична фънк музика на "Джамирокуай", хип-хоп песни на N.E.R.D, фолк ритъм на Ангъс и Джулия Стоун, ретро музика на Алое Блак, соул песни на Дзукеро, изпълнения на Джейми Кълъм и Раг ен Боун Ман също са включени в програмата.

Джон Кейл, един от основателите на митичната нюйоркска група The Velvet Underground, на която беше цигулар, пианист, басист и композитор заедно с Лу Рийд, ще участва за пръв път във феста в Монтрьо, като ще бъде акомпаниран от струнен оркестър. Концерт ще изнесе и Грегъри Портър, чийто нов диск е своеобразна почит към неговия духовен баща Нат Кинг Коул, легендарният басист Стенли Кларк, блусменът от Луизиана Кени Нийл и редица други знаменитости, като Чък Кърия, Карла Блей, Джейсън Морън, Кори Хенри.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !