Тина Търнър: Като гледам нещо направено толкова добре изпитвам гордост

19.04.2018 10:53 | Видян 1645 пъти

Тина Търнър: Като гледам нещо направено толкова добре изпитвам гордост

Легендарната певица Тина Търнър излезе от уединението си, за да гледа премиерата на мюзикъла за живота ѝ в лондонския театър "Олдуич". При влизането ѝ в залата цялата публика я е посрещнала на крака.

"Тина: Мюзикълът" проследява живота на Кралицата на рока, като в него звучат най-популярните й песни. Той спечели ласкави отзиви не само от критиката, но и от самата Тина Търнър. "Трудно е да гледаш някой друг да прави, това което ние сме правили повече от 40 години. Аз съм перфекционистка, така че гледам малко критично. Когато гледам нещо направено толкова добре обаче, изпитвам гордост", коментира самата гранд дама на рока.

В ролята на Тина Търнър е Ейдриън Уорън, а на бившия й съпруг Айк Търнър - Кобна Холдбрук-Смит. Актрисата получи възторжени отзиви за превъплъщението си в легендарната певица. Що се отнася до това дали е участвала в създаването на мюзикъла, Тина Търнър заяви: "Умориха ме от работа!".

Режисьор на шоуто е Филида Лойд, работила също върху "Желязната лейди" и "Мама миа!". В мюзикъла са включени едни от най-големите хитове на Търнът "Proud Mary", "The Best", "I Can't Stand The Rain", "What's Love Got To Do With It", "River Deep, Mountain High".

Източник: Monitor

Снимка: Manuel Harlan

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !