Западен свят мина по червения килим в Лос Анджелис

18.04.2018 11:16 | Видян 1947 пъти

Западен свят мина по червения килим в Лос Анджелис

Звездите от хитовия оригинален сериал на HBO Западен свят минаха по червения килим за предпремиерата на втория сезон в Лос Анджелис. Утре, 18.04, е специалното събитие в София, на което ще има предпремиерно излъчване на първия епизод от новия сезон - цели 5 дни преди премиерата на 23 април, понеделник.

У нас за момента няма да дойдат актьори, но софиянци могат да видят някой и друг андроид – ще разберем след българската предпремиера. Феновете на сериала очакват и да се срещнат на живо през есента с Анфжела Сарафиян, която играе андроида Клементайн.

Албанката с изумрудени очи идва у нас като един от специалните гости на Aniventure ComicCon по покана на HBO България и организаторите на събитието. Вижте в галерията какви тоалети избраха за предпремиерата в Лос Анджелис, актьорите от новия сезон.

Неизменна на стила си да бяга от клишето с роклите, Евън Рейчъл Уд избра строг костюм, който предава комбинацията от сила и мекота на героинята й Долорес. Танди Нютън заложи на цветен и провокативен тоалет, отново с панталон и в нюансите на черница. Същия цвят за костюм избра и колегата и Джеймс Марсдън.

Анджела Сарафиян бе ослепителна в дълга блестяща бяла рокля с характерното за стила й дълбоко деколте. Развитието на историята се случва под надслова „Хаосът превзема всичко“ и ако съдим по трейлърите предстои да видим обрати, които засягат морални въпроси.

Кое е човешко и къде са границите на позволеното, когато става дума за създаденото от човека и правото на създателя да разполага с живота на творението си. А дали пък ако човечеството създаде изкуствен интелект, той би имал право на собствен живот?

Първият епизод на втория сезон на Западен свят ще се излъчи от 21:00 часа на 23 април, в понеделник, като ще бъде достъпен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от 5 часа сутринта.
Имате още няколко дни, за да си припомните историята, като изгледате първия сезон в HBO GO.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !