Потвърдено! Джизъса заби Гери-Никол

18.04.2018 12:47 | Видян 2881 пъти

Потвърдено! Джизъса заби Гери-Никол

Нова звездна двойка изгря на хоризонта! Благо Джизъса успя да забие Гери-Никол и двамата вече са заедно от няколко седмици. Новината потвърди един от най-близките хора на бившия футболист.

Георгиев си харесва яката дупара, щом я вижда за пръв път, и започва да я ухажва. Първоначално младата изпълнителка се дърпа, но Джизъса е изключително настоятелен и не приема отказа на Гери да излязат и да се видят насаме.

В крайна сметка певицата се съгласява и още след първата среща хлътва по бившия национал. Благо успява да омае в мрежата си Гери. Именно заради връзката си с варненската певица Георгиев от няколко седмица не пропуска да наблюдава отблизо изявите й в Като две капки вода.

Джизъса и новата му изгора не искат да афишират връзката си публично и поради тази причина се крият от всички, пише България Днес. За това, че са двойка, знаят само най-близките им хора. Благо и яката дупара често се усамотяват в малки ресторанти и кафета в София. Те винаги сядат в ъгъла на заведението, тъй като не искат да бият на очи.

Двамата само веднъж се появиха публично в столична дискотека заедно след поредния епизод на Капките, но заради другите участнички и стотиците свидетели не посмяха да се награбят. Те само леко флиртуваха, което е обичайно за Георгиев, който има афинитет към млади и красиви жени, и затова никой не заподозря, че между тях има нещо.

Благо все още е женен за Есмер Омерова, от която има и дете. Двамата са в процес на развод, но въпреки това Благо не се свени да забие всичко, което си хареса. Преди да се залюби с Гери-Никол, татуираният изцяло мъж имаше кратка авантюра със сръбска бръмчалка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !