Какво става с Жени Калканджиева?

18.04.2018 10:45 | Видян 2260 пъти

Какво става с Жени Калканджиева?

Какво се случва с красивото лице на Жени Калканджиева? Всеки би си задал този въпрос, ако попадне на притеснителното фото, на което Хотарена се натъкна.

Хубостта на Шестата в света сякаш се е изпарила, а на нейно място са дошли подпухнали образувания и торбички под очите.

На какво точно се дължи посърналият вид на шефката на Визаж не може да се каже със сигурност. От години се мълви из светските среди, че тя обича да си пийва алкохол, а не един път е засягана темата за афинитета ѝ към забранените субстанции.

Тяхната разрушителна комбинация е правдоподобна причина за това, което виждаме на снимката, но все пак си остава само предположение, идващо от недоброжелатели. „Недоспиването до такива резултати води“, коментират в мрежата.

Възможно е Жени да има проблеми, решаването на които е по-важно, отколкото да губи време в суетене. А може би пораженията от ЕГН-то да са си казали думата и най-успешната ни Мис България да отказва да се бори с тях…

Всъщност да изглежда винаги перфектно и на всяка цена - никога не е било приоритет на Калканджиева и тя е демонстрирала многократно достатъчно голямата си смелост - да показва себе си и в най-натуралната светлина.

Всички се надяваме отново да я видим свежа и красива, но ако и така се чувства добре, няма нужда да я порицаваме и да ѝ даваме акъл.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Няма коментари към тази новина !