Юлиан Вергов играе в Опасен чар

16.04.2018 14:52 | Видян 2041 пъти

Юлиан Вергов играе в Опасен чар

Иновативната марка NESCAFÉ® Dolce Gusto® вдъхнови едни от най-популярните български артисти да покажат по свой начин как биха изглеждали или звучали незабравими класически произведения, пресъздадени от тях.

В проекта се включиха актьорът Юлиан Вергов, музикантите: Вики Терзийска и Мастило, Васил Петров, Митко Кърнев, Мирослава Кацарова, ДиДжей Мартен, писателят Иво Сиромахов, художникът Атанас Хранов, младият танцьор Балан, баристът Владимир Стоев.

В рамките на няколко месеца феновете им ще могат да видят как те преоткриват известни произведения по свой уникален и неповторим начин. Собственоръчно заснетите от тях видеа ще бъдат публикувани на Facebook страниците на звездите, а на страницата на марката NESCAFÉ® Dolce Gusto® ще могат да се видят и специални „making of“ видеа, които показват какво е запалило артистите да изберат точно тази класика, какво ги е затруднило и как те виждат класиката в съвремието.

Видеата са част от кампанията на NESCAFÉ® Dolce Gusto® в подкрепа на българското изкуство и култура под надслов „Пресъздай класика“. Проектът има за цел да провокира талантливи артисти с доказани професионални качества и от различни творчески сфери да преминат границите на обикновеното и да покажат необикновени интерпретации на класическото изкуство, пречупено през техния личен поглед и светоусещане.

Моменти от любимата на повече от едно поколение „Черната овца“, вечната песен „Summertime“ на Гершуин, приказката на братя Грим „Снежанка и седемте джуджета“, добре познатото бунтарско парче на Милена от началото на 90-те години „Ха-ха“, малко ренесансово ангелче са само част от класическия избор на участващите в проекта артисти.

Кампанията стартира на символичния 15-и април, Световен ден на културата, с неповторимото превъплъщение на Юлиан Вергов като счетоводителя Генчо Гунчев от филма „Опасен чар“ и ще продъли чак до есента, в дни и периоди, символично свързани със самата класика или послание, което тя носи.

NESCAFÉ® Dolce Gusto® е революционна система за приготвяне на пълна гама от висококачествени топли напитки в уюта на всеки дом и офис. Създадена от най-популярната марка кафе в света - NESCAFÉ® и световния лидер в производството на еспресо кафе-машини – KRUPS, NESCAFÉ® Dolce Gusto® е иновативна концепция, съчетаваща неповторим дизайн и майсторско съчетание на висококачествени кафе сортове за едно перфектно кафе изживяване.

Оптимална температура на приготвяне чрез специална термоблок система, в комбинация с 15 бара налягане, гарантират богатото разнообразие от кафе специалитети и напитки с наситен вкус и неустоим аромат.

Приемаща се изключително добре от българския консуматор, марката вече има зад гърба си участия в подкрепа на няколко културни проекта като София Филм фест и Пловдив Джаз фест, а някои други са в проект на разработка.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !