Слави не може да вдигне самолета заради хапове

13.04.2018 17:24 | Видян 4917 пъти

Слави не може да вдигне самолета заради хапове

Слави Трифонов успява да докара до нещо като „полет” в подкръстието, но за кратко и само с орални ласки, недискретно коментират бивши партньорки на гологлавия водещ.

От години в светските среди се шушука, че шоуменът, известен с арогантността си, има сериозни проблеми с ерекцията, писа „Таблоид“.

Още по време на връзката му с Мартина Огнянова се говореше, че макар да са заедно, интимният им живот куца яко и балерината не е щастлива, тъй като „пистолетът” на любимия непрекъснато засича в леглото. Нищо друго не смачква така мъжкото самолюбие, както еректилната дисфункция.

Психолозите пък добавят, че много често мъже, които не вдигнат самолета, избиват комплексите си чрез агресия към останалите или като впрегнат всички сили да се докажат в други области – най-вече в професията си. Именно подобно нещо наблюдават колегите и познатите на Слави Трифонов през последните години.  

Преди 10 лета шоуменът публично призна, че може да ослепее, тъй като страда от възпаление на очния нерв на лявото око, предизвикан от инцидент в миналото. Години по-късно му бе поставена диагнозата атрофия на зрителния нерв и единственото, което го спаси от пълно ослепяване, бяха скъпите медикаменти, които му бяха доставени специално от чужбина.  

Лекарствата обаче са повлияли зле на половата мощ на учиндолеца и той не можел да използва мъжкото си достойнство така, както би искал, твърдят дами, които са преминали през широкия креват на Дългия и останали разочаровани не от размера, а от способностите на члена му.  


Явно затова напоследък тв водещият с политически амбиции реши публично да се самоиронизира на тема секс и полова мощ. Миналата седмица Трифонов втрещи гостите си в шоуто рапърското дуо Павел и Венци Венц като директно ги попита дали правят френска любов.  После Дългия задълба в щекотливата тема и уточни, че оралните ласки са единственото, което спасява правенето на секс след една известна възраст. На зрителите в студиото и на тези пред малкия екран обаче направи впечатление, че Дългия е доста обсебен от фелациото.  

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !