Стилистите на Капките в шок от гигантския член на Коцето

13.04.2018 12:17 | Видян 2670 пъти

Стилистите на Капките в шок от гигантския член на Коцето

Легенди за размера на интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите на шоуто Като две капки вода. Служителките на Магърдич Халваджиян се изправили пред чудовището в слиповете на чалга певеца преди превъплъщението му в Папи Ханс.

В епизода от 12 март Краля на баладите навлече прилепнало по тялото му синьо трико за щангисти, което очерта пакета му за кеф на дамите под сцената и тези пред телевизора, пише ПИК. След образа Коцето бил спукан от майтапи от хората в близкото си обкръжение.

Сцепили го от бъзици, че атрибутът му вече е в мокрите сънища на българските домакини.

Да пристегнат члена на Коцето така, че да не изпъква и да не се очертава под трикото се оказало непосилна задача за стилистите на Капките.

"Абе, хора, няма как да ми скриете "калпазанина", коментирал в свой стил зад кулисите фолк певецът, жестикулирайки, че "малкото Коце" изобщо, не е малко, а е с размера на лакътя му.

Досрамяло го обаче от дъщеря му Марианка, която дори в един от лайфовете го подкрепяше под сцената. След образа на Папи Ханс, на Коцето му се падна Бритни Спиърс.

Първоначално стилистите имали намерение да облекат певеца в тесни панталони. Но сред изричните му молби, променили стратегията. В предаването, в което имитираше американската си колежка, екипчето на Коцето включваше бяла риза, сива жилетка и широка поличка. Така спестили на изпълнителя поредна доза черен хумор от страна на близките му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !