Зейнеб: Житейската ми мисия е да бъда жена, да стана майка

12.04.2018 12:49 | Видян 1948 пъти

Зейнеб: Житейската ми мисия е да бъда жена, да стана майка

Зейнеб години наред е неразделна част от екипа на Гала - в "На Кфе", но съвсем наскоро стартира и авторски проект - beauty и lifestyle канал в youtube. Той може да бъде гледан от всеки, който просто изпише в търсачката нейните имена, а именно: Zeyneb Madjurova

Относно амбициите й свързани с него, Зейнеб споделя, че носи у себе си онази здравословна и не крайна амбиция, която всяка една дама би трябвало да развива, но в никакъв случай да не превръща целите си във фикс идея.Тя е категорична, че зад огромния интерес, породен у аудиторията още с първите видеа, стои доверието на аудиторията към нея: "Доверие, което през всички тези години в публичното пространство съм се стараела да оправдая, защото независимо дали реално или виртуално, то е в основата на отношенията между хората."

На въпроса дали да очакваме колаборация със световен бранд и с кой би искала да работи, репортерката на "На кафе" с вълнение си пожела един ден, дай Боже, това да се случи.

"Не мога да отрека, че имам идея за канал и на турски език, но на този етап искам да се потопя в света на youtube въобще, като цяло да го усетя и чак тогава да мисля, за втори канал, на турски език. Много хора мислят, че щом мога да правя телевизия, както се изразяват жаргонно в нашите среди, означава, че с лекота ще правя и youtube канал, но това са два съвършено различни свята и аз тепърва проучвам този в youtube", разкрива в ексклузивно интервю за списание Umbrella Bar Magazine Зейнеб.
Наред с професионалните й мечти, очарователната бургазлийка не забравя и за своята житейска мисия - "Тя е да бъде жена, дай боже да стана майка, да бъде съпруга и едва след тях идват всички останали цели, амбиции и мечти. Смятам, че жените на първо място трябва да слагаме личния си живот и семейството, което градим."

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !