Жената с най-голям бюст в Европа

12.04.2018 10:47 | Видян 3069 пъти

Жената с най-голям бюст в Европа

Бивша стюардеса, която има най-големите гърди в Европа и много харесва Памела Андерсън в сериала „Спасители на плажа“, решава да влезе в ролята на спасителка, но по малко по-различен начин.

Огромните гърди на 28-годишната Мартина Биг, която е от Германия, далеч надминават бюста на Памела в ролята ѝ в популярния сериал. За да се сдобие с внушителната гръдна обиколка, Мартина е похарчила над 500 хиляди паунда за пластични операции.

Това не е единствената драстична промяна с външния си вид, която бившата блондинка предприема. Мартина решава да стане черна и се подлага на инжектиране на меланин и редовна употреба на личния си солариум.

Но тя настоява, че „не се преструва че е черно момиче“, а по-скоро се стреми да създаде „уникална и екзотична Барби“.

Тя споделя: „Като дете се възхищавах на Памела Андерсън в телевизионния сериал „Спасители на плажа“. Повечето хора мислят, че спасителките са блондинки и със светла кожа. Мисля, че снимките показват, че като черна жена също съм много красива спасителка.“

Дългогодишният приятел на германката, който е бивш пилот, също се е подложил на процедурата с меланин, за да стане черен.

Най-скандалният германски модел започва трансформацията на тялото си, като увеличава размера на чашата си стъпка по стъпка. Това обаче се оказва недостатъчно за нея, докато в един момент не решава да стане черна. Целта ѝ е да провери до каква степен кожата ѝ може да потъмнее.

Тя също така се среща с африкански фризьор, за да получи „къдрава, африканска коса“ и да се превръща все повече и повече в черна жена. Мартина споделя: „Това е прекрасно чувство. Толкова съм щастлива.“

Германският модел казва, че скоро ще има консултации за промяна на задните си части, като дори ще засенчи известните задни части на Ким Кардашиан.

Снимки на Мартина Биг може да разгледате в нашата галерия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !