София Вергара и Джо Манганиело на премиерата на Rampage: Унищожителите

12.04.2018 11:32 | Видян 2901 пъти

София Вергара и Джо Манганиело на премиерата на Rampage: Унищожителите

Холивуд е впрегнала вълната на раздялата, но сред знаменитостите все още има двойки, които поддържат вяра ни в любовта. Сред тях са София Вергара и Джо Манганиело.

Преди ден двойката се появи заедно на премиерата на Rampage: Унищожителите в Лос Анджелис, и потвърди статута си на една от най-хармонични звездните двойки.

За премиерата на филма, в който участва съпругът й, София избра черно-бяла рокля Michael Kors с флорални щампи и пайети. Черните сандали на висок ток бяха и последният щрих към визията на актрисата с латиноамерикански корени.

Косата на Вергара пада свободно на големи къдрици, а в грима акцента е поставен върху устните с помощта на червено червило.

Новият филм с участието на Джо разказва за Дейвис Окойе (Дуейн Джонсън) е приматолог, чийто най-добър приятел е Джордж – изключително интелигентна горила, за която той се е грижил от раждането ѝ.

Генетичен експеримент, който се проваля, превръща обикновеното животно в разярен звяр с огромни размери. Оказва се обаче, че не е единственият, а съществуват и още подобни мутирали животни, които разрушават всичко и всеки на пътя си.

Окойе е единственият, който може да намери антидот, да предотврати световна катастрофа и да спаси приятеля си.

Източник: elle.bg
Снимка: getty

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Няма коментари към тази новина !