Кейт и Уилям все още не знаят пола на бебето

12.04.2018 12:34 | Видян 1991 пъти

Кейт и Уилям все още не знаят пола на бебето

След по-малко от месец Кейт Мидълтън трябва да роди третото си дете и всички приготовления в болницата “Сейнт Мери” в Лондон вече са започнали.

Оказва се, че нито Кейт, нито Уилям, а още по-малко техни близки знаят пола на бъдещото бебе. Двойката се е зарекла никой да не научи какво ще бъде детето им, защото двамата искали това да бъде изненада както за тях самите, така и за останалия свят. Това веднага опроверга слуховете, че херцогинята на Кеймбридж умишлено се облича главно в синьо, защото чака момче.

Очаква се бебето да се появи на бял свят в края на месеца – 23 април. То ще се роди в същата болница, в която проплакаха принц Джордж и принцеса Шарлот, а също и самият принц Уилям. “Стаята, запазена за раждането на Кейт, е запечатана от месеци и се проветрява редовно, както и коридорите около нея”, разкрива източник. Кралската стая ще струва на семейството 9 500 паунда на ден.

След като бебето се роди, по традиция ще обявят името му, пола, деня и датата на раждане с официално съобщение пред Бъкингамския дворец. “Кейт ще се завърне обратно в Кенсингтън на същия ден, в който е родила, или на следващия, в зависимост от състоянието й”, разкрива източникът.

Източник: Missbloom.bg

Снимкa: Profimedia

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !