Мегз избяга да се лекува в Гърция

11.04.2018 12:02 | Видян 1992 пъти

Мегз избяга да се лекува в Гърция

Последните няколко дни Мегз избяга в съседна Гърция. Красавицата казва, че е там по работа и не спира да споделя модни кадри с последователите си.

Запознати, обаче, твърдят, че всъщност има още една причина Каканашева да стои толкова дълго в Солун. Амбициозното миньонче е отишло, за да посети една от най-големите кожни клиники в Европа.

Припомняме, че топ дизайнерката изплаши много феновете си като се обрина по време на пътуването си до Тайланд, пише Хотарена. От тогава, въпреки множеството питания, Мегз избягва темата.

Близки до топ дизайнерката коментират, че това е алергичен обрив от рядък вид отровна риба, която може да се срещне само в джунглите на Тайланд. Мегз се е натровила по време на скачането си във водопада Бае Панг.

Подобни алергии са много опасни и лечението е много скъпо. Припомняме, че друг участник във Вип Брадър - Роро почина именно след подобни екзотични пътешествия. Мегз, обаче, се държи твърде безразсъдно и не спира да се хвърля в приключения, кое от кое по-екстремно и странно.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Няма коментари към тази новина !