Тимати скандализира Русия с новата си песен

10.04.2018 16:45 | Видян 1896 пъти

Тимати скандализира Русия с новата си песен

Най-успешният руски RnB изпълнител ТИМАТИ, който ще се завърне отново у нас с уникален летен лайв на 28 юли на CACAO Beach, успя да скандализира цяла Русия. Поводът е премиерата на новото му парче Х#ёвая песня, в което както подсказва заглавието му, съдържа изцяло провокативен, нецензуриран текст.

Още с представянето си, песента предизвика небивал интерес, успявайки да провокира безброй коментари от страна на многобройните фенове на звездата. Предвид „цветущия“ и пиперлив текст, в медиите масово се заговори, че новото парче на хитмейкъра ще бъде спряно, а отговорните органи в Русия са били сезирани.

Като цяло Х#ёвая песня изцяло се отличава от стила на ТИМАТИ – в нея се редуват рими за изневяра, предателство и куп обидни слова. Това несъмнено накара най-големите фенове на певеца да повдигнат въпроса дали в любовния живот на певеца всичко е наред.

По последна информация настоящата приятелка на хитовия изпълнител е не коя да е, а една от най-красивите и успешни топ модели в Русия – Анастасия Решетова, която е и втора подгласничка на Мис Русия 2014.

А ето как коментира новата си песен звездата: „Да напишеш хубава и красива песен в днешно време не представлява трудност. Сега всички могат да правят такива. Но да напишеш х#ёвая – това си е изкуство!“

А може скандалният рапър просто да е искал да пресъздаде една толкова актуална в днешно време действителност, затвърждавайки имиджа си на топ RnB изпълнител, който обича да римува и пише текстове за истински истории без цензура. Само времето ще покаже.

Тимати — Х##вая песня (премьера): https://www.youtube.com/watch?v=0_VJJ4bgRUE

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !