Дарина Павлова вдига сватба за $1 000 000

10.04.2018 14:59 | Видян 3110 пъти

Дарина Павлова вдига сватба за $1 000 000

Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи.

Наскоро Мадам Мулти споделила пред приятелки, че много се вълнува от предстоящото събитие. Искала пищно и изискано тържество, пълно с екстри и изненади за гостите. Близки до Павлова издадоха, че разходите по сватбения купон ще достигнат „скромния“ един милион в долари.

И въпреки че точната дата на сватбата й е все още неизвестна, вече се знае, че за ролята на младоженеца има няколко кандидати, съобщи Шоу.

Наскоро Дарина пусна доста намекващ фотос в Инстаграм, който акцентира върху огромен и ултраскъп пръстен, красящ безименния й пръст. Точно там, където обичайно седи и годежната халка.

Ефектното бижу е на стойност половин милион лева и е подарък от новата й любов – италианския богаташ Артуро Гуадарама. С него я запознава нейният ПР Сандро Рубини.

От обкръжението на Мадам  Мулти издават, че той не е единственият й ухажор. Пред вратата й редовно се редели кой от кой по-засукани милионери. Тях обаче Артуро не счита за конкуренция, а преди дни ясно им показа кой всъщност иска Дарина – него.

Италианецът пусна обща снимка с Павлова, под която пише, че това е най-впечатляващата жена, в чиято компания всеки мъж би желал да бъде, намеквайки, че очевидно избраникът е той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !