Фризьорът на елита показа нулева хигиена

10.04.2018 10:51 | Видян 1446 пъти

Фризьорът на елита показа нулева хигиена

Ивайло Колев, който незнайно защо има самочувствие, че е фризьора на елита, втрещи с липса на хигиена.

Колев сам се издаде, че елементарни хигиенни навици не са му по вкуса. Нежният фризьор пусна снимка от Гърция в компанията на свои приятели. На пръв поглед нищо необичайно, докато не видите „бялото“ чорапче на Колев. По-точно то е било бяло преди много време. Явно от несваляне и непране сега има противно мръсен вид. Хубавото на снимките е, че липсва миризма. Но можем да се досетим каква е.

Ивайла, както е известен в светските среди, е в Гърция заедно с композитора Ники Пашев и една столична бръмчалка на име София Аврамова. Тя пък е популярна като двойничката на Гери-Никол.

Впечатление прави, че на всички снимки от Гърция, фризьорчето е с един и същ анцуг, което веднага поражда въпроса – а дали си сменя бельото?

В интерес на истината Ивайло отдавна е известен с доста ниска лична хигиена. Гафът с мръсните му чорапи лъсва за първи път, но пък всеки негов близък знае, че още от обяд той вони на джибри. Колев е много голям любител на уискито и го започва от 12 часа.

Скоро пишман фризьорът се похвали с клипче, на което се целува с език с половинката на фолк певицата Камелия – Цветин. И там се вижда, че е прекалил с кехлибарената течност, защото трудно се разбира какво говори.

Момчето с нежна душа в последно време е прокудило доста от клиентките си. Те твърдят, че Колев ги въвлича в интриги и клюки, които типично по женски, вее в салона си.

Източник: hotArena

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !