Лора Караджова: Не преследвам и не искам да развеждам Део

10.04.2018 10:28 | Видян 3575 пъти

Лора Караджова: Не преследвам и не искам да развеждам Део

Лopa Kapaджoвa и Baлeнтин Cлaвoв вече нe ca зaeднo. Фаĸтът, чe ниĸoгa нe ca cĸлючвaли бpaĸ oбaчe, ги избaвя oт нeпpиятнитe фopмaлнocти пo eдин paзвoд. Щepĸaтa нa Дaнчo Kapaджoв e ĸaтeгopичнa, чe нe изнeвяpa e cлoжилa ĸpaй нa oтнoшeниятa й c бaщaтa нa дъщepя й. Tя пpocтo нe ce paзбиpaлa c нeгo и нe иcĸaлa пoвeчe дa живee в paзпpaвии и cĸaндaли. Kaĸтo ce ĸaзвa – ocъзнaли, чe пpocтo нe ca oт eднo тecтo. Лора даде откровено интервю за предаването „Папараци“ по бТВ.

Как подържаш това страхотно тяло?
Не се старая кой знае колко за тялото си. Просто начинът ми на живот е леко изтощителен и затова съм с фина фигура.

На колко стана дъщеричката ти?
Дъщеричката ми е на три години и пет месеца. Децата са най-хубавото нещо в живота, много зареждащо и изтощаващо.

Вярно ли е, че си сложила силикон в бюста си?
В бюста понапълнях леко с помощта на лекар (смее се). Просто се наложи иначе нямаше да го направя. След раждане формите на една жена се развалят до някаква степен. Сложих силикона пет месеца след раждането. Бързо се възстановявам, на 13-ия ден след раждането, което бе със секцио, ходих на тренировка и правих коремни преси. Самочувствието на жената се променя, след като си направи бюст.
Дори и да няма кой да ти го гледа, ти си го гледаш в огледалото.

Какви мъже харесваш?
Аз съм руса и е логично да харесвам тъмни мъже. В смисъл – с черна коса. Руси мъже не харесвам. Странно е, че толкова години бях с Део, който е изрусен. Не го преследвам и не искам да го развеждам.

Защо се стигна до развода ти?
С Валентин нямаме брак, но имаме дете, което е по-силно от брак. Стараем се да бъдем интелигентни и да се държим добре един с друг, защото щастието на дъщеря ни е най-важното. Не съм щастлива, че се разделихме, защото дъщеря ни е желано дете. Нещо се разминахме.

Продължавате да се грижите за детето си?
За мен е много важно едно дете да се направи, когато двамата партньори са във вихъра на любовта си, независимо колко рано във връзката е това нещо. Казах си, че няма значение дали е най-подходящият, няма значение дали ще останем завинаги заедно, аз в този момент съм на 100% влюбена и сега искам да родя. Бях на 31.

На кой прилича тя?

Много се надявах тя да прилича на него, защото го харесвам, но пък тя прилича изцяло на мен. Казват й малкото Лорче. Сега баща й я гледа. През зимата живеем в Банско, тя си ходи на детска градина.

Имаше ли трети човек, заради когото се стигна до раздялата ви?
Причината за раздялата ни не е трети човек. Карахме се малко повече. Ние още се обичаме, но не можем да живеем заедно. Не искам да коментирам дали правим секс, защото това са много лични неща.

Влюбчива натура ли си?
За съжаление, много лесно се влюбвам.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !