Започват музикалните двубои в Гласът на България

05.04.2018 14:16 | Видян 1734 пъти

Започват музикалните двубои в Гласът на България

Епична битка на таланти предстои тази неделя в „Гласът на България“. На Великден 12 участници ще се изправят един срещу друг в двубои, които ще определят кой от тях ще продължи и кой ще напусне шоуто. Дори и да не бъде предпочетен от треньора си, участникът, който отпадне след дуетно изпълнение, има шанс да продължи напред в шоуто, ако бъде „откраднат“ от друг член на журито.

Всеки от треньорите има право на две кражби. Всеки път, когато треньорът се сбогува с някой от своя отбор, друг треньор може да натисне бутона „кражба“ и да го вземе при себе си. По време на вокалните двубои всеки треньор ще се раздели с шестима от участниците си.

Тази неделя на сцената на най-гледаното музикално риалити един срещу друг ще застанат двама от най-младите изпълнители, а жури и публика ще станат на крака, за да аплодират уникална хеви-метъл версия на класика на „The Beatles“. Треньорите ще се разплачат от вълнение при невъзможно трудни избори между двама изпълнители, а Поли Генова ще възкликне: „Такова нещо може да чуете само в „Гласът на България“.

На два пъти треньорите ще пожелаят да откраднат участник от друг отбор, а един от тях ще бъде поискан от всички едновременно.

В края на първите вокални двубои четиримата треньори ще поздравят феновете на шоуто с музикална изненада. На сцената на предаването Графа, Иван Лечев, Поли и Камелия ще изпълнят песента на Васил Найденов и Силвия Кацарова „Моля се“.

Гледайте „Гласът на България“ на Великден, 8 април, от 20.00 часа, само по bTV.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !