Любо Нейков взима баща си в София

05.04.2018 11:56 | Видян 2157 пъти

Любо Нейков взима баща си в София

Любо Нейков взима баща си в София, след като майка му почина на Богоявление. Жената си отиде на 70 години, точно на големия празник.

Актьорът от „Столичани в повече” се утешава с поверието, че починалите на голям празник са благочестиви хора и си отиват директно в рая. При все това той е силно притеснен за баща си, когото смята да вземе в София, тъй като здравето му е разклатено.

Нейков е категоричен, че баща му трябва да бъде под наблюдение. „В София бащата на Любо ще бъде под наблюдението на най-добрите сърдечни доктори като професор Иво Петров”, обяснява приятел на Нейков.

Засега възрастния човек се опъвал да идва в столицата, като държал поне до 40-я ден да остане в града, за да може да посещава гроба на жена си. За да разсейва стареца Нейков разчитал много на дъщеря си и племенницата си.

Малката Ани, която е на 8 години, е най-голямата слабост на дядо си. А студентката по акушерство Ина, която в момента стажува в „Майчин дом”, остана сираче без време, след като баща й почина от инфаркт през 2013 година, е много обичана от възрастния мъж.

И той не може нищо да й откаже.

Още преди смъртта на сина му, здравето на Иван било разклатено от кръвно, което той постоянно вдигал.
Съседите му са категорични, че през лятото ще се върне в Червен бряг, тъй като не иска да напуска задълго дома си.

Актьорът Любо Нейков се грижи като син и за Стоянка Мутафова. Актрисата сама признава, че колегата й урежда различни неща за нея–когато трябва да ползва кола, или друга услуга. Пак той уредил ресторант близо до дома на Мутафова, да й доставя готови ястия, винаги, когато поиска.    

източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !