Колин Фарел постъпи в клиника за лечение на зависимости

04.04.2018 14:20 | Видян 2025 пъти

Колин Фарел постъпи в клиника за лечение на зависимости

Колин Фарел е постъпил в рехабилитационен център за лечение на зависимости. 41-годишният актьор е предприел тази мярка превантивно, за да не се връща към старите си навици. Той неведнъж публично е признавал за своята пристрастеност към алкохола, наркотиците и обезболяващите в миналото. През последните 12 години обаче е чист и трезвен и явно държи да остане така.

“Последната година беше доста натоварена за него. Снима три филма един след друг, пое много ангажименти и се страхуваше, че може да изпусне нещата от контрол и отново да залитне към алкохола и дрогата“, твърди близък до актьора.

„Той много добре осъзнава зависимостта си и е сигурен, че единственият начин да се справи е с професионална помощ. Беше въпрос на време да започне отново и той го разбра. Не искаше пак да се спусне в заешката дупка.“

Колин е постъпил в луксозната клиника Meadows в Аризона, където са се лекували Кейт Мос, Селена Гомес и Кевин Спейси. Самият Фарел е бил там през 2005 г., след тотално изтощение и злоупотреба с обезболяващи, предписани му за травма на гърба.

EVA

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !