Галена бяга от мъжа си с човек на Азис

04.04.2018 12:18 | Видян 2510 пъти

Галена бяга от мъжа си с човек на Азис

Фолк фурията Галена се превръща в най-желаната певица на Митко Пайнера отвъд Океана. Звездата стяга куфарите за Америка за трети път в рамките на две години.

На последния си гастрол през ноември Галена няколко дни пя за кефа на пътуващите на круизен кораб от Маями до Бахамите.

През пролетта на 2016 г. пък на участията ѝ буквално не е имало къде игла да падне - толкова претъпкани са били заведенията, в които е пяла.

Сега отново смядовската дива е получила покана за музикален тур в САЩ, за където поема в началото на май, пише ПИК.

"Често пея в чужбина, срещам се с много българи и чужденци, но винаги говоря с гордост за България! За целия ни народ трябва да бъде гордост, че сме българи! Имаме си всичко - планини, реки, море, минерални извори, хубав климат, четири сезона... Трябва да се гордеем с това! Нашите земи са плодородни и прекрасни", сподели тези дни Галена.

Заедно с нея за Щатите ще пътува и Иво Моллов - Гугутката. Музикантът, който е шеф на Азис Бенд, я придружи и на круиза, и на турнето преди него. На 9 май звездата ще пее в Лас Вегас, на 12-ти в Чикаго, а на 13-ти тандемът ще акостира и в Маями.

От Пайнер съобщиха и, че на 4 април от 17 ч. телевизия Планета ще излъчи филм за Галена, озаглавен на един от хитовете ѝ - Истински щастлива.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !