Преслава викна майка си за бебето

04.04.2018 11:48 | Видян 1738 пъти

Преслава викна майка си за бебето

Фолк певицата Преслава извика майка си Янка, за да й помага за бебето. Изпълнителката, която очаква първото си дете, споделя, че е ангажирала майка си за гледачка.

Певицата помолила майка й да се пренесе при нея, докато трае бременността и раждането на детето. Причината за това е, че самата Петя няма никакъв опит в грижите за бебето.

„На леля Янка никак не й се мърдаше от Добрич, но нямаше как. Преслава трябва да бъде обгрижвана и придружавана по прегледи, да й се помага докато е бременна, след раждането също”, разкриват близки до фолк певицата.

Присъствието на майката на Преслава в София, обаче е и ужас за изпълнителката, пише Телеграф. Фолк звездата трудно приема, че майка й е най-големия й критик.

Леля Янка редовно упреквала изпълнителката за мъжете в живота й. Особено критична била към избора й на гаджета, като дори Павел отнесъл своя дял критики от бъдещата си тъща.

В крайна сметка обаче родителката се примирила с присъствието и недостатъците на новия си кандидат – зет. Още повече, че е баща на първото дете на дъщеря й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !