Броим от 22 до 220 паунда за Васил Найденов в Лондон

04.04.2018 11:17 | Видян 1635 пъти

Броим от 22 до 220 паунда за Васил Найденов в Лондон

Естрадният певец дава тон за песен в английската столица на 6 април

Да забавлява сънародниците ни в Лондон – с тази задача ще се заеме Васил Найденов този петък. Любимият на поколения българи певец ще даде тон за песен в оборотния в английската столица клуб Clapham Grand, а специален гост на събитието ще бъде Константин Цеков от Ф.С.Б.

Пропуски за шоуто все още могат да бъдат намерени, като цените им варират от 22 до 220 паунда в зависимост от желаното от меломаните местоположение в залата.

Най-скъпите билети са за ВИП ложите на терен, като те са и единствените, чието количество към момента е почти напълно изчерпано.

„Дали съм в Лондон, или в Каспичан, за мен е все едно, аз се раздавам емоционално по един и същи начин. Дали ще съм в зала, пиано бар или кръчма, при мен винаги е пълно, хората пеят с пълно гърло и да не звучи много арогантно, но често има такива, дето идват и ми целуват ръка.

За мен това е по-скъпо от всяко друго признание. Всичко останало – арени, и т.н, е нещо пет пъти напудрено и не е гаранция, че в музикално отношение ще бъде издържано. Особено като ниво на звука“, обясни наскоро пред Монитор изпълнителят на Телефонна любов.

Найденов е категоричен, че не го блазни идеята да направи пищен концерт в зала Арена Армеец, не би събрал и любопитните истории от живота си в книга. Причината – смята, че публиката го познава достатъчно добре и няма намерение да експлоатира образа си до степен, в която по-скоро би втръснал на феновете.

“Ама кой ли не се обади, години наред. Хората ми знаят и кътните зъби – какво толкова имам да казвам още? Каква книга, какви щуротии, кому е нужно – за да изкара някой едни пари... Или да си направя на финала восъчна фигура и да изляза с нея на сцената, както направиха някои наскоро. Аз тая слава съм я изпитал, отдавна съм ги надживял тия амбиции“, обяснява Найденов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !