Френска писателка провокира български звезди да говорят за бельото си

02.04.2018 14:11 | Видян 1348 пъти

Френска писателка провокира български звезди да говорят за бельото си

Куп български звезди уважиха представянето на книгата Paris: Undressed (Париж-разсъблечен) в Notos Galleries в Ринг мол.  Сред тях бяха стилистът Кремена Халваджиян, Мария Игнатова, Ваня Джаферович и съпругата му Жени, Кристиян Милатинов, Ева Веселинова (от Господари на ефира), певицата Вяра Атова, Ива Екимова и други.

Звездата на събитието обаче, беше гостенката от Париж, Катрин Кемп- Грифин- световен моден журналист, писател и дизайнер. Катрин е в България по покана на Дани Сандберг, собственик на My Lingerie by Provoke.

Освен с българските знаменитости и журналисти, писателката се срещна и със студенти на проф. Любомир Стойков, за да им предаде своя опит в областта на модата. Катрин преподаде урок и на родните звезди, разяснявайки разликите във възприемането на бельото от французите и останалия свят.

Вечерта беше допълнително овкусена с шоколад и просеко - логични допълнения по темата за чувственото бельо. Гостите получиха като подарък книгата на авторката, която скоро ще бъде преведена и на български език + секси аксесоари към бельото от домакинята Дани Сандберг.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !