Смут в двореца: Неканени гости на сватбата на Меган и Хари

30.03.2018 18:00 | Видян 4182 пъти

Смут в двореца: Неканени гости на сватбата на Меган и Хари

Все по-близо е едно от най-чаканите събития в кралското семейство на Великобритания – сватбата на принц Хари и актрисата Меган Маркъл.

Списъкът с поканените вече е готов, но се оказва, че на официалното тържество могат да се появят и хора, които не присъстват в него.

Това се отнася до брата на младоженката Томас Маркъл-младши, сестрата Саманта Грант, както племенникът и неговата майка. Причината може да се крие във факта, че Томас и Саманта даваха доста откровени интервюта за сестра си в пресата.

Миналата година сестрата на Меган – Саманта дори обеща да напише книга Дневникът на сестрата на принцесата, а също и открито обясни, че Меган не е това, за което се представя и още от дете е искала да е принцеса.

Що се отнася до племенника и неговата майка – Трейси и Тайлър не били поканени, защото не са поддържали контакт с Меган дълго време, пише OK Magazine.

Източник, близък до актрисата споделил, че тя много преживява сложните семейни конфликти. Меган се безпокои за някои от членовете на семейството си. Тя не е общувала с тях от години, отбелязва изданието.

Съвсем скоро стана ясно, че бащата на булката все пак ще я съпроводи до олтара, както повеляват традициите. Майката на Маркъл – Дория също ще присъства.

Тържеството ще се състои на 19-и май в Уиндзорския замък.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !