Рики Мартин срещнал съпруга си онлайн

29.03.2018 14:10 | Видян 1764 пъти

Рики Мартин срещнал съпруга си онлайн

В началото на годината Рики Мартин изненадващо разкри, че се е омъжил за партньора си Юван Йосиф, с когото са заедно от 2016 г.

Сега певецът разказва повече за връзката им, включително и факта, че със шведския художник са се запознали онлайн.

“Свързах се с него и в продължение на шест месеца си говорехме,” казва изпълнителят пред списание Attitude. “Просто си изпращахме съобщения, обсъждахме живота и екзестенциалните неща. Нищо секси, нищо сексуално. Не ми е изпращал и снимки, заклевам се, но когато го видях за първи път си казах: Ще се омъжа за този човек! И очевидно, той си е помислил същото. Много по-късно говорихме за това, но наистина изгубих ума и дума, когато го видях. Шест месеца в очакване и накрая беше много романтично.”

Малко след като се запознават през 2016 г., Рики и Юван се сгодяват. В момента живеят заедно с близнаците на Мартин Валентино и Матео в Бевърли Хилс.

Пред Attitude Рики коментира и въпроса за сексуалността си, за която избягва да говори години наред. “Отдадох се напълно на кариерата си. Не оставих отворени врати за нови връзки и то не само за романтични връзки, а за каквито и да било, защото не исках хората да знаят прекалено много,” категоричен е певецът. “Дори не си позволявах да имам приятелски отношения с невероятни продуценти или филмови режисьори, защото се страхувах, че ако прекарат повече от два часа с мен, ще разберат, че съм гей. Изгубих прекалено много енергия, докато се опитвах да манипулирам сексуалността си.”

В новия сезон на сериала “Американска криминална история”, посветен на убийството на Джани Версаче, Мартин влиза в ролята на дългогодишния партньор на дизайнера – Антонио Д’Амико. Сериалът разказва не само историята на Версаче, но и засяга теми като хомофобията през 90-те години – нещо до болка познато на латино звездата. “Нивото на несправедливост, пред което е изправено гей обществото по онова време, е огромно. Аз изиграх всяка една от тези роли още преди да започна работа по сериала. Бях криещ се гей, който караше партньорите си също да се крият. Имах връзки с други хора, които се криеха и с такива, които не го правеха, но заради мен отново се връщаха към това. В този проект преживях всичко, което аз самият съм правил.”

Източник: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !