Емилия заряза децата в името на любовта

28.03.2018 16:41 | Видян 3713 пъти

Емилия заряза децата в името на любовта

Аферата на Емилия с богаташа Жорж Башур отекна като бомба във фолк средите преди време и продължава да бъде една от най-коментираните теми.

Опиянената от новото си сърдечно завоевание певица прекарва цялото си време с милионера и е оставила грижите за децата си на баби и дядовци.

Както всички знаят – Емилия има 8-годишен син Иван и едногодишна дъщеричка Мира от бившия си мъж Коко Динев. Поведението й в момента е странно, защото изпълнителката е известна като всеотдайна майка, която досега дори е загърбвала ангажименти в името на децата. Дъщерята на певицата напоследък е по-често при майка й в родното Гълъбово, писа „Галерия“.

Емилия почти всяка седмица пътува до там, за да види малката, а често е в компанията на Башур, който вече се е запознал с родителите й.

Синът й Иван обаче не може да мръдне от София, защото ходи на училище там. Затова грижите за него са поверени на детегледачка, а и певицата се опитва да му отдели време, за да провери дали си е научил уроците. Но пък от друга страна е решила да не изпуска Башур и не изпитва угризения, когато се впуска в дълги пътешествия с него. Иван трудно приемал, че ще има нов татко.

За да го предразположат, Емилия и милионерът планират да заминат заедно с момчето някъде по време на предстоящата пролетна ваканция.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !