Моника Валериева сгодена за катарския милионер

28.03.2018 14:06 | Видян 2455 пъти

Моника Валериева сгодена за катарския милионер

Моника Валериева направо сияе от щастие с новия си любим. Той не спира да я обсипва с рози и всякакви скъпи подаръци. На няколко пъти красавицата се изфука с лъскавите си придобивки и не спира да качва снимки от арабските страни, в които гостува на новия си възлюбен.

В хайлайф средите усилено се шушука кой е мистериозния милионер, чието сърце е пленила Моника. Твърди се, че е арабски милионер и именно за това Валериева прекарва толкова време в Дубай.

Последната снимка, която плеймейтката качи е с огромен букет от над 500 рози. Посланието към снимката е “Обещавам ти да те обичам като никой друг на света”. Това веднага наведе на мисълта за евентуален годеж.

Коментарите на Велина Узунова и Чавдар Иванов, които са близки приятели на Моника, издават, че няма съмнение какво се случва в живота на сексбомбата… а именно годеж. Велина е пуснала емотиконки с пръстени, а Чавдар директно е честитил на Моника годежа.

Моника никога не е показвала мъжете си и ревниво крие лицата им. Тя твърди, че го прави заради хорската злоба и завист, които не желае да я застигат.    

Източник: Спортал

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !