Дъщерята на Радев с дебют в театъра

27.03.2018 12:07 | Видян 1588 пъти

Дъщерята на Радев с дебют в театъра

Дъщерята на президента Румен Радев–Дарина не е само сред най-големите поклонници на театъра, но и талантлива актриса, видя HotArena.

Само преди дни красивата Дарина блесна на сцената като част от театралната трупа на училището си „Ле Страпонтен” в ролята на Ляля–обърканата и амбициозна героиня на Людмила Разумовская от пиесата „Скъпа Елена Сергеевна”.

Дарина направи блестящо представяне на международния театрален фестивал в Стара Загора, където заедно със свои съученици влезе в образа на млада ученичка, разкъсвана от противоречия.

Това е и дебютната роля на Дарина Радева на сцената с трупата. За добрата си игра младата актриса получи и похвали от ръководството на училището.

И въпреки че уж разказва за група ученици, които се опитват да убедят учителката си по математика да им даде ключа от касата, където се държат изпитните матури, пиесата далеч не е обикновена школска задача.

А ролята на Дарина е едно от големите предизвикателства, тъй като й се налага да изиграе героиня, разкъсвана от противоречия, ненавист и амбиции, готова на всичко, за да успее.

Талантът на президентската дъщеря е открит от Любомир Сапунджиев – бивш възпитаник на училището, в което учи и Радева, а също и режисьор на пиесата.

Актьорската игра на съучениците му предизвика истинска истерия на фестивала.

Талантът на младото момиче успя да събере преди няколко месеца и двамата й родители в една зала. Тогава президентът седна на първия ред, за да гледа дъщеря си отблизо, а бившата му съпруга Гинка се настани дискретно на три реда зад него, за да не привлича внимание.

И двамата бурно аплодираха дъщеря си, която изпълняваше ролята си на безупречен френски. Преди дни Радев и дъщеря му отново бяха забелязани заедно в НДК. Тогава президентът за първи път се показа с наследницата си под прожекторите, но двамата бяха само като зрители.

А Дарина остана очарована от спектакъла.    

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !